Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Kontorshotell i Stockholm

Här hittar du alla kontorshotell som har lediga kontorslokaler i Stockholm. Klicka på den stadsdel du är intresserad av för att specifiera din sökning. Du kan enkelt få mer information och ta reda på priser på alla kontorshotell. Genom att välja ett kontorshotell i Stockholm får du möjlighet att arbeta centralt i vackra och öppna miljöer till ett vettigt pris. Kostnaderna för ett kontorshotell blir i allmänhet lägre än för ett vanligt kontor. Med en arbetsplats i centrala Stockholm befinner du dig i händelsernas centrum.

Läs mer

Centrala kontorshotell i Stockholm

Du får en bra utgångspunkt både för att ta dig till möten och för att ta emot besökare. Kontorshotell finns i ett flertal olika stadsdelar och du kan välja det område och den lokal som passar din verksamhet bäst. De mest centrala lokalerna sjuder av liv och passar dig som vill ha en arbetsplats med högt tempo eller som behöver besöka kunder ofta. Det finns även flera fina lokaler i lugnare områden i utkanten av staden. Där har du ofta vacker utsikt och nära till både vattnet och tunnelbanan. Lokalerna är av varierande storlek och du kan välja ett större kontor där ett flertal företag samsas om ytan eller ett mindre och lugnare kontorshotell.

Kompletta företagshotell i Stockholm

Ett kontorshotell i Stockholm ger tillgång till alla de kontorstjänster du behöver för ett fast månadspris. Du får tillgång till en välplanerad och fullt möblerad arbetsyta, samt till möteslokaler där du kan ta emot kunder. De flesta kontorshotell erbjuder även en lounge. Den kan användas för mer avslappnade möten eller som väntrum för dina besökare. Kontorshotell går att hyra både under längre och kortare perioder, vilket gör det till en flexibel lösning för den som normalt jobbar hemma. Behöver du hålla möten under ett par veckor ger miljön i ett kontorshotell ett professionellt intryck samtidigt som du får tillgång till lämpliga lokaler. I anslutning till många kontorshotell finns även parkeringar avsedd för de som arbetar i byggnaden. Detta är en stor fördel särskilt i Stockholm där parkeringsplatser kan vara både dyra och svåra att hitta, framför allt i centrum.

Stäng

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Virtuellt kontor:

Läs mer om Virtuellt kontor

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se