Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Få svar på dina frågor om kontorshotell och företagshotell

Här på sidan kan du få svar på vanligaste frågorna om kontorshotell och företagshotell. Om inte du kan hitta svar på dina frågor får du gärna kontakta oss via e-post eller telefon, så hjälper vi dig gärna.

  Vad är Allakontorshotell.se?

  Allakontorshotell.se (som bildades 2003) är en tjänst som tillhandahålls av MatchOffice, som är ledande specialister i Sverige inom fullt utrustade kontor. Vi samarbetar med alla de största och ledande leverantörerna av kontorshotell, företagshotell och fullt utrustade kontor i Sverige. Vi erbjuder företag som söker efter kontorsplats objektiv information som är enkel att jämföra.

  Vad kan Allakontorshotell.se erbjuda mig?

  Allakontorshotell.se och MatchOffice hjälpte under 2011 mer än 1 800 företag att hitta ett kontor som passade deras aktuella behov precis. Vår otroligt användarvändliga databas erbjuder våra kunder ett mycket stort urval av kontorshotell och företagshotell i Sverige och resten av världen. Vi lägger vikt vid att uppträda samt arbeta oberoende i förhållande till de fullt utrustade kontor som vi förmedlar. Med vår oberoende information kan våra kunder att göra sina egna val och träffa sina egna beslut. Här har du som kund hos Allakontorshotell.se mycket goda möjligheter att hitta fram till det kontor som passar just dina aktuella önskemål och behov.

  Vilken slags kontor kan jag hitta på Allakontorshotell.se?

  Allakontorshotell.se är specialister på kontorshotell och företagshotell. Du hittar ett stort urval av fullt utrustade kontor och företagshotell på vår webbplats. Vi förmedlar alla typer av fullt utrustade kontor (stängda kontor, arbetsstationer, dagkontor med mera) samt virtuella kontor och möteslokaler, som tillhandahålls av professionella leverantörer.

  Vem äger kontorshotellen på Allakontorshotell.se?

  Allakontorshotell.se samarbetar med de största och ledande leverantörerna av kontorshotell, företagshotell och fullt utrustade kontor i Sverige. Därför kan du snabbt och enkelt hitta och beställa erbjudanden från olika leverantörer via en enkel förfrågan.

  Hur kan jag se priset på det kontorshotell som jag är intresserad av?

  Allakontorshotell.se visar inte priser online. Den informationen kommer du att få när du beställer information och kommer i kontakt med kontorshotellet.

  Jag föredrar att tala med någon i telefon om ett aktuellt kontor. Vem ska jag kontakta?

  Du är välkommen att ringa oss på Allakontorshotell.se på telefon 08 50 52 10 90. Vänligen observera att även om du ringer till oss för att beställa information om ett eller flera kontorshotell behöver vi dina fullständiga kontaktuppgifter för att kunna etablera kontakt med leverantören.

  Hur kan jag besöka ett kontorshotell som jag är intresserad av?

  När du har beställt info om ett aktuellt kontorshotell på vår webbplats Allakontorshotell.se kontaktar du kontorshotellets uthyrare direkt och bokar tid för ditt besök. Du får också gärna skriva i kommentarsfältet på din beställning att du önskar besöka hyresobjektet. Allakontorshotell.se kommer därefter att förmedla ditt önskemål vidare till kontorshotellet.

  Jag har beställt kontaktinfo till ett kontorshotell hos er, men jag har inte fått något svar?

  Prova att kontrollera din inkorg med "Skräppost". Kanske har vårt e-postmeddelande hamnat där oavsiktligt. Om inte är du välkommen att genast kontakta oss på Allakontorshotell.se på telefon 08 50 52 10 90.

  Jag har fått ett e-postmeddelande, men det besvarar dessvärre inte mina frågor. Vad ska jag göra?

  Om du har en fråga om ett aktuellt kontorshotell kommer du att få svar direkt från kontorshotellets hyresvärd. De flesta av våra hyresvärdar kommer snabbt att kontakta dig och besvara din förfrågan. Om kontakten uteblir är du välkommen att själv ta kontakt via de kontaktuppgifter som du hittar i vårt e-postmeddelande.

  Vem kontaktar jag om jag har ytterligare frågor om ett konkret kontorshotell?

  Allakontorshotell.se är inte involverade i uthyrningsprocessen för de kontor som du tittar på. Men du kan enkelt beställa info via vår webbplats och därefter kontakta det aktuella kontorshotellet direkt och ställa alla dina relevanta frågor.

  Vad är ett kontorshotell eller ett företagshotell?

  Ett kontorshotell/företagshotell erbjuder kompletta lösningar inom uthyrning av kontor för enskilda och för företag med mycket flexibla hyresvillkor. Kontorslokalerna är fullt möblerade och erbjuder tillgång till en lång rad gemensamma faciliteter samt till erfaren och otroligt serviceminded, administrativ personal. De många fördelarna gör att fullt utrustade kontor i dag tillhör den snabbast växande marknaden inom den europeiska fastighetsbranschen. Kostnaderna för de fullt utrustade företagslokalerna inkluderar kontorets samtliga kostnader och inte enbart hyran.

  Vad ingår i min hyra?

  I komplett utrustade kontorslokaler betalar du normalt en fast månadshyra per arbetsplats. I priset ingår hyra, skatter och tjänster som möblering, belysning, värme, luftkonditionering, bredband, underhåll, receptionsservice, städning, säkerhetsåtgärder, diverse försäkringar och tillgång till kök och toalettfaciliteter. Andra tjänster som möjlighet att använda möteslokaler, konferensrum, kopieringsmaskiner, skrivare med mera ingår ofta också, om inte betalar du separat för dessa tjänster när du använder dem. Din hyra beror i slutändan på kontorets storlek, hyreskontraktets längd samt omfånget av de tjänster som ingår.

  Varför ska jag välja kontorshotell istället för att ett traditionellt kontor?

  En kontorsarbetsplats på ett kontorshotell ger dig största möjliga flexibilitet och besparar dig obehagliga extrautgifter. Du slipper att binda upp dig för en längre kontraktsperiod än du kan överskåda. Dessutom har du med kortare varsel möjlighet att byta till större eller mindre kontor allt efter behov. Den maximala flexibiliteten ger dig alla möjligheter till betydande besparingar i det långa loppet. I ett kontorshotell kan du som oftast spara 15-35 procent jämfört med ett traditionellt kontor i samma storlek.

  Vilka fördelar med kontorshotell finns det för ett nystartande företag?

  De första månaderna är kritiska för varje nystartat företag. Med ett kontor i ett kontorshotell slipper du alla de många praktiska problem som ofta är förknippade med att flytta in i ett nytt kontor. Tack vare de tjänster som ett kontorshotell erbjuder kommer du redan från ”dag 1” att få lugn och ro och till 100 procent kunna ägna dig åt ditt nya företag, och i takt med att ditt företag växer kan du enkelt och lätt utöka med eller byta till större lokaler i samma kontorshotell.

  Vilka fördelar har jag i ett kontorshotell som etablerat företag?

  Åtskilliga väletablerade företag väljer i dag lokaler i ett kontorshotell på grund av de många bekväma faciliteter och tjänster som erbjuds samt inte minst de konkurrenskraftiga priserna.

  Vilka är villkoren för att få använda Allakontorshotell.se?

  Du kan fritt och gratis använda våra tjänster på Allakontorshotell.se. Vårt enda villkor är att du meddelar oss när du ingår hyresavtal för ett kontor som vår uthyrningsportal har förmedlat till dig. Du ger oss dessutom tillåtelse att via e-post skicka info om kontors- eller företagshotellen till dig. Vi skickar din förfrågan vidare till de aktuella kontorshotellen, som därefter kommer att kontakta dig. Vi följer Registerlovens bestämmelser och lämnar inte under några omständigheter dina uppgifter vidare till andra parter än de som omnämns.

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Så här registrerar du ditt kontorshotell med MatchOffice:

Registrera ditt kontorshotell på vår hemsida

Bli ett registrerat center hos MatchOffice

Lista dina centers på vår hemsida

Mottag information om potentiella kunder genom vår hemsida

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se