Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Kontorshotell i Malmö

Behöver du en kontorslokal i Malmötrakterna så kommer du utan tvekan att hitta det du söker i listan nedan. Här finner du alla kontorshotell i Malmö som har lediga kontorsutrymmen till uthyrning. Driver du ett eget företag är Malmö en riktigt bra stad att arbeta i. Här finns en lång tradition av företagande och läget är i det närmaste oslagbart.

Läs mer

Bra läge för företagshotell i Malmö

Du har inte bara goda förbindelser med städer som Göteborg och Stockholm, du har dessutom nära till resten av Europa. En kort tåg- eller bussresa tar dig över Öresundsbron till Köpenhamn. Just Öresundsbron och Malmös nära relation till Köpenhamn är nog den viktigaste fördelen när du hyr ett kontorshotell i Malmö. Många pendlar dagligen mellan städerna och du kan snabbt knyta kontakter inte bara med svenska företag utan även danska. Malmö är en av Sveriges mest mångkulturella städer, vilket ger dig möjlighet att hämta inspiration från många olika – och kanske oväntade - håll. Att välja ett kontorshotell i Sveriges tredje största stad ger dig som företagare många möjligheter. Kostnaderna för ett kontorshotell blir oftast lägre än de för ett vanligt kontor.

Många möjligheter med kontorshotell i Malmö

Malmö har ett flertal olika typer av kontorshotell. Du hittar lätt något som passar dig, oavsett vad du letar efter. Malmö är förvisso en storstad men här är priserna oftast betydligt lägre än i exempelvis Stockholm. Detta gör att det ofta går att hitta bra priser på lokaler även om de ligger centralt. Du kan både hyra egna rum och arbetsplatser i ett öppet kontorslandskap. Det senare alternativet kan vara mer stimulerande om du är på jakt efter nya kontakter eller vill kunna bolla idéer. På så sätt får du på ett prisvärt och enkelt sätt tillgång inte bara till ett skrivbord utan även till mötesrum, kök och naturligtvis en stabil internetuppkoppling. Du får även möjlighet att nätverka med andra företagare och entreprenör vilket kan ha en positiv effekt på ditt företags utveckling. För den som enbart behöver en kontorslokal för ett kort tid finns det även möjlighet att hyra månadsvis under kortare perioder - perfekt för det moderna, mobila företaget.

Stäng

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Virtuellt kontor:

Läs mer om Virtuellt kontor

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se