Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Kontorshotel i Göteborg

Här hittar du en enkel förteckning över alla de stadsdelar som har kontorshotell med lediga kontorslokaler. Klicka dig in på den stadsdel som lockar dig mest och hitta ett kontorshotell som uppfyller dina önskemål.Det är bra att vara företagare i Göteborg just nu. Sveriges andra största stad har en växande entreprenörsanda och företagande i staden handlar inte längre bara om de tunga industrierna.  

Läs mer

Bra läge för kontorshotell i Göteborg

Göteborg är en stad i konstant förändring som ständigt lockar nya besökare, vilket gör den till en attraktiv plats att hyra kontorshotell på. Staden erbjuder regelbundna färjeavgångar till destinationer i Danmark och Tyskland. Det finns även två flygplatser, Landvetter och Säve, från vilka du kan flyga både inrikes och utrikes. Det är dessutom lätt att ta sig runt i Göteborg. Här finns en väl utvecklad kollektivtrafik bestående av spårvagnar, buss och pendeltåg. Du når Stockholm på dryga tre timmar med SJ:s snabbtåg. Om du väljer ett kontorshotell i centrala Göteborg har du dessutom alltid nära till ett stort utbud av service, lunchrestauranger och aktiviteter. Då hyrorna i Göteborg är höga, sparar du oftast mycket pengar genom att välja ett kontorshotell istället för ett vanligt kontor.

Praktiska kontorshotell i Göteborg

Det stora utbudet av kontorshotell i Göteborg gör att du kan välja precis den typ av kontorshotell som passar dig och din verksamhet. Många kontorshotell är centralt belägna. Det ger dig möjlighet att jobba endast ett stenkast från de viktigaste aktörerna i Göteborgs näringsliv. På så sätt har du nära till alla företag du samarbetar med samt kunder och leverantörer. Många kontorshotell erbjuder en trevlig receptionstjänst samt en telefonsvarartjänst som du kan använda då du inte är där. Du får även möjlighet att nyttja konferensrum, kopieringsmaskiner och kök. Ingår tjänsten inte i hyran för arbetsytan, betalar du bara för det du använder. Föredrar du att arbeta i livliga miljöer finns det möjlighet att hyra arbetsrum på några av Göteborgs största kontorshotell. Om du vill vara med där det händer och knyta många nya kontakter är detta ett bra val. Ett fast pris ger dig tillgång till allt du behöver.

Stäng

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Virtuellt kontor:

Läs mer om Virtuellt kontor

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se