Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Kontorshotell i Uppsala

Är du i behov av en kontorslokal i Uppsala? Kolla in listan nedan och klicka dig in på de olika kontorshotellen för att få veta mer. Ytterligare information kan beställas genom att klicka på ”Få information och priser”. Tack vare sitt läge har Uppsala mycket att erbjuda både nystartade och redan etablerade företag. Den som vill vara nära händelsernas centrum och reser mycket kan med fördel välja ett kontorshotell i Uppsala.

Läs mer

Nära till allt i Uppsala

Förutom ett stort utbud av butiker och service i stadskärnan har du även mycket nära till Stockholm. Det tar bara runt 40 minuter att resa till huvudstaden och knappt 20 minuter till Arlanda flygplats. Det innebär att du enkelt kan ha möten med kunder och medarbetare i Stockholm men dra fördel av det mer intima Uppsala. Universitetsstaden är dessutom billigare än Stockholm. Närheten till Arlanda innebär att det är ett bra ställe att ha kontor för dig som behöver resa mycket i jobbet. Uppsala Universitet, ett av Sveriges mest anrika universitet, är naturligtvis ytterligare en tillgång – särskilt om ditt arbete är relaterat till högre utbildningar. Ett kontorshotell i Uppsala är en praktisk och prisvärd lösning för dig och ditt företag.

Praktiska kontorshotell i Uppsala

Kontorshotellen i Uppsala har allt du kan tänkas behöva för att bedriva din verksamhet. De finns ett flertal kontorshotell i staden och du har mycket att välja mellan. Här finns både anrika byggnader med atmosfär och nyrenoverade kontorshotell med alla moderna bekvämligheter. Förutom ett eget kontor får du tillgång till praktiska möteslokaler som du kan använda för att exempelvis ta emot kunder eller leverantörer. Med en receptionsservice och telefonsvarartjänster får du möjlighet att göra ett riktigt bra intryck på dina besökare. Samtidigt har du koll på din verksamhet även när du inte är på kontoret. Du får arbeta i en stimulerande miljö där du kan hämta inspiration från dina kontorshotellkollegor, vilket är viktigt både för att knyta kontakter och för att göra arbetet roligare. Om du bara behöver ett kontor under ett par veckor eller månader går det också bra. Uthyraren sköter allt administrativt arbete.

Stäng

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Virtuellt kontor:

Läs mer om Virtuellt kontor

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se