Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Kontorshotell i Solna

Om du vill hyra ett kontorsutrymme i Solna rekommenderar vi dig att kolla in de kontorshotell som listas nedan. För mer information om ett kontorshotell klickar du bara på ”Få information och priser”. I Solna, strax utanför Stockholm, finns riktigt bra förutsättningar för att driva och utveckla ditt företag.

Läs mer

Stimulerande företagsklimat i Solna

Solna har ovanligt många mindre företag och satsar mycket resurser på att hjälpa företag att nätverka, oavsett om det är nystartade eller redan väletablerade. På så sätt får du möjlighet att snabbt knyta värdefulla kontakter och hitta nya samarbetspartners. Hyr du ett kontorshotell i Solna har du väldigt nära till Bromma flygplats, vilket är riktigt praktiskt om du reser mycket inrikes i jobbet. Det finns även en direktbuss till Arlanda, något som gör det enkelt att ta sig även till utrikesavgångar. Solna är lätt att nå med ett flertal olika transportmedel, oavsett vilket sätt du föredrar att resa på. Både E4 och E18 går strax utanför Solna centrum och bilresan från Stockholm tar bara cirka 10 minuter. Även med tunnelbana tar du dig snabbt in till centrum. I närheten av kontorshotellen finns fina grönområden.

Rikt utbud av kontorshotell i Solna

Solna erbjuder ett flertal olika typer av kontorshotell. Oavsett vilken typ av kontor du letar efter hittar du något som passar dig här. Solnas stimulerande företagsklimat gör att här råder en allmän entreprenörsanda som även märks på kontorshotellen. För den som föredrar att ha ett centralt kontorshotell med stadens liv och service runt hörnet finns flera alternativ. De flesta av kontorshotellen är helt nybyggda eller nyrenoverade och erbjuder dig ett tillfälle att arbeta i toppmoderna och väldesignade miljöer. Vissa kontorshotell erbjuder till exempel gym i själva byggnaden. Flera har, förutom konferensrum till mindre möten, även större lokaler där du kan anordna stora event för många personer. Det kan vara praktiskt för den som behöver marknadsföra en produkt och vill ha ett förmånligt pris på lokalen samt närhet till det faktiska kontoret. För ett fast pris får du tillgång till allt du behöver. Du kan ofta spara en hel del pengar genom att välja ett kontorshotell istället för ett vanligt kontor.

Stäng

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Virtuellt kontor:

Läs mer om Virtuellt kontor

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se