Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Kontorshotell i Nacka

Här vi listat alla kontorshotell med lediga lokaler i Nackaområdet så att du enkelt ska kunna hitta det du söker. Varje kontorshotell har information om de tjänster och den utrustning som erbjuds, så klicka dig in och läs mer. För att lära dig mer, klicka på ”Få information och priser”. I vackra Nacka, som är centralort i Nacka kommun, finns stora möjligheter att driva ett framgångsrikt företag. Omringat av både hav och sjö ligger Nacka naturskönt men stadsdelen har även många fördelar för den som funderar på att hyra ett kontorshotell.

Läs mer

Riktigt bra företagsklimat i Nacka

Nacka kommun blev utsedd till den mest företagsvänliga kommunen i en undersökning av tidningen Företagarna. Kommunen erbjuder bra service och du kan känna dig trygg i vissheten om att du har de bästa förutsättningarna för att driva ditt företag här. Nacka är ett bra val både för dig som bor utanför Stockholm och för dig som bor i innerstaden. Här får du betala rimliga hyror och samtidigt arbeta i vackra omgivningar. Du har även nära till Saltsjöbaden, vilket kan vara ett trevligt utflyktsmål för eventuella besökare. Kommunikationerna är goda och regelbundna oavsett om du väljer att ta dig till Nacka med buss, tvärbana eller båt.

Många möjligheter med kontorshotell i Nacka

I Nacka finns ett flertal alternativ när det gäller kontorshotell, så du kan alltid hitta något som passar just dig. Kanske har du valt Nacka för att det ligger vackert vid havet. I så fall finns fina kontorshotell som ger utsikt över havsinloppet. Om du känner att du helst vill vara där allt händer kan du välja ett kontorshotell i Nacka centrum. Där har du nära till det nybyggda köpcentret och alla typer av butiker och service. Oavsett vilket läge du väljer får du tillgång till parkeringsplatser. Städtjänster, en bemannad reception, larm och säkerhetsvakt ingår också i priset du betalar per månad. Du behöver inte oroa dig för den administrativa skötseln av byggnaden – den sköter din hyresvärd. På kontorshotellet får du tillgång till posthantering, kopiator, fax och ett bra café i samma byggnad. Du får tillgång till allt du behöver, till ett lägre pris än vad du skulle betala för att hyra ett vanligt kontor.

Stäng

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Virtuellt kontor:

Läs mer om Virtuellt kontor

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se