Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Kontorshotell i Kista

Är du i behov av att hyra en kontorslokal i Kista? Då har du hamnat rätt. Här listar vi alla lediga kontorslokaler i Kista. Du får enkelt tillgång till mer information och priser om de kontorshotell du är intresserad av, klicka bara på ”Få information och priser”. En liten bit utanför Stockholm ligger Kista, en del av Västerort i Stockholms kommun. Här har du möjlighet att driva ditt företag i en mångkulturell miljö tillsammans med flera andra småföretagare.

Läs mer

Företagshotell i Stockholms Silicon Valley

Kista är oerhört lätt att ta sig till, speciellt om du kör bil. Både E4 och E18 går förbi Kista och innebär att du snabbt kan ta dig ut på motorvägen om du behöver resa mycket i jobbet. Hit går även tunnelbanans blå linje och det går snabbt att ta sig till och från Stockholm. Kista har rykte om sig att vara ett IT-centrum då många framstående företag har sina huvudkontor här. Därför kallas området ibland Stockholms Silicon Valley. Microsoft har till exempel sitt huvudkontor i Kista, så att hyra in dig på ett kontorshotell i området kan vara praktiskt om du driver ett företag inom IT-branschen. Du har även relativt nära till Arlanda, vilket är en stor fördel om ditt jobb innebär många flygresor.

Praktiska kontorshotell i Kista

Med ett kontorshotell i Kista befinner du dig mitt i smeten. Du får möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö tillsammans med likasinnade. Här finns flera nybyggda kontorshotell som erbjuder en riktigt bra planlösning och välplanerade arbetsytor. Här kan du välja mellan flera olika alternativ. Kanske vill du slippa tänka på inredning; då är det enkelt att hyra möblerade arbetsytor. Vill du istället sköta möbleringen själv kan du i Kista även hyra omöblerade rum. De flesta kontorshotell erbjuder bra säkerhetsåtgärder. Kontorshotellet anställer en vakt som håller koll på byggnaden och du kan också beställa ett extra larm för ditt kontorsrum om du önskar. På kontorshotellet har du även tillgång till snabbt och stabilt internet, vilket är oumbärligt för de flesta företag idag. Du får även tillgång till kontorsbyggnadens egen parkering, vilket besparar dig mycket tid och möda. Alla praktiska angelägenheter sköter uthyraren. Du betalar bara för det du använder.

Stäng

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Virtuellt kontor:

Läs mer om Virtuellt kontor

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se