Allakontorshotell.se - Den närmsta vägen till ditt nya kontor

Kontorshotell i Lund

Vill du hyra ett kontor i Lund? I så fall har du hittat rätt. Nedan följer en lista med trevliga kontorshotell i Lundområdet. Beställ mer information om ett visst kontorshotell genom att klicka på ”Få information och priser”. Lund anses av många vara en av Sveriges vackraste städer. Stadens anrika historia utgör en stor del av dess charm. Vacker arkitektur och byggnader med historia gör Lund mysig att arbeta i men det satsas samtidigt mycket på ny teknologi.

Läs mer

Inspirerande möjligheter i Lund

Nya företag dyker ständigt upp på marknaden. För den som vill arbeta i en trevlig miljö och samtidigt vara del av en kreativ atmosfär är Lund därför perfekt. Stadskärnan är relativt liten vilket innebär att du har nära till allt om du väljer ett kontorshotell precis i centrum. Runtom Lund finns även flera naturområden, inklusive en nationalpark, vilket passar dig som gärna vill komma ut i naturen när du är klar med arbetet. Det är dessutom lätt att ta sig till och från Lund. Väljer du ett kontorshotell här har du täta kommunikationsförbindelser med Malmö, Köpenhamn och Tyskland. Du får en vacker arbetsmiljö med atmosfär samtidigt som du har nära till resten av Europa.

Moderna kontorshotell i Lund

Väljer du ett kontorshotell i Lund får du en bekväm plats att arbeta på med tillgång till allt du behöver. Kontorshotellen erbjuder ofta möblerade arbetsytor med bra skrivbord och bekväma stolar. Standardtjänster inkluderar en bemannad reception samt en telefonsvarartjänst. Vissa kontorshotell erbjuder även dygnet-runt-service, vilket passar den vars arbete inte passar in i nio-till-femmallen. Du får då tillgång till din arbetsplats när som helst. Du får även tillgång till mötesrum där du kan hålla viktiga presentationer eller möten. Ett pentry ger dig möjlighet att göra kaffe eller te samt värma upp lunchmat. Kort sagt, du får alla fördelar med ett kontor men utan den extra arbetsbördan detta oftast innebär. Allt sådant som har att göra med städning, skatter, försäkringar, el och internet ordnar uthyraren. Många gånger har du också tillgång till en IT-support. Det ger dig all tid du behöver att fokusera på ditt jobb.

Stäng

Så enkelt hittar du kontor:

Sök efter område och ort

Välj kontor

Få info skickad om hyresobjektet

 

Virtuellt kontor:

Läs mer om Virtuellt kontor

Hitta kontor nu:
Eller

Medlem av:

Vi stödjer:

Om oss

Allakontorshotell.se är Sveriges ledande portal för kontorshotell. Här får du snabbt och enkelt överblick över kontorslokaler i Sverige.

Läs mer om Allakontorshotell.se

Det säger uthyrda

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Allakontorshotell.se. Ni är överlägset den kontorsmäklare som gett oss flest leads och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er.

Filip Ljuboje, 7A Strandvägen

Det säger användarna

Tack för em utmärkt websida som hjälpte oss att hitte ett kontorshotell i Stockholm.

Catarina Karlsstömer, Rekryteria

© MatchOffice  •  Stureplan 4c  •  114 35 Stockholm  •  08 463 10 60  •  info@matchoffice.se